Kompaniet

Erik Braathen fra Våpenjournalen har skrevet tetralogien Kompaniet. Bind 1 og 2 er tidligere utgitt som hardcover bøker, mens bind 3 og 4 ikke er utgitt enda. Tetralogien består av bindene Vida, Demon, Ioranna og Silva.

Erik Braathen har i 2010 laget annet opplag av bind 1 og 2 som en PDF som du kan laste ned gratis under. Hva som skjer fremover med bind 3 er foreløpig ukjent, men jeg håper at de også kan bli publisert en gang i fremtiden, men da muligens som PDFer man må kjøpe.

Thomas Gramstad har skrevet en anmeldelse av bind 1 og 2, som du kan finne her.

Kort fortalt så er dette bøker som vil rive deg med fra første stund, med mye spenning og realistiske menneskeskildringer, samt veldig realistiske våpen beskrivelser.

Det er to ting som ikke tillates – at teksten endres, eller at noen bruker den til inntekt på en eller annen måte. Ellers står du fritt. Last den ned, les den, gi bort en kopi av filen, skriv den ut om du heller vil lese på papir, osv.

Så her er bind 1 og 2 i revidert utgave i PDF format, til glede for gamle og nye lesere. Demon er mer endret enn Vida, og Erik har skrevet til to nye kapitler på slutten av Demon.

Høyreklikk med musa på bildene over og velg "lagre link som.." for å laste ned til din egen PC.

PDF-Dokumenter

For å sikre riktig gjengivelse av dokumenter benytter vi PDF-format.

Dette gjør at du som leser er sikker på at alt blir riktig gjengitt. Du kan selv skrive ut ditt eget eksemplar av dokumentene, med layout slik det var tenkt fra PSI. I tillegg har du muligheten til å søke i dokumentet etter ting av interesse.

PDF åpnes i et gratis program som heter Adobe Acrobat. Skulle du ha problemer med å lese PDF-dokumentet, kan du hente en ny versjon av Adobe Acrobat Reader ved å klikke på Adobe-ikonet:

.